Bodemflex nieuwe hoofdsponsor ZVS!  |  31-3-2019Het bestuur is trots te kunnen melden dat Bodemflex met ingang van het nieuwe seizoen 2019/2020 de nieuwe hoofdsponsor van onze zaalvoetbalvereniging zal zijn.

Nadat Rijschool Gestel de eerste zes jaar verbonden was aan onze vereniging kwam dit seizoen Filias werving & selectie als hoofdsponsor die de naamskoppeling met onze vereniging aanging en waarvoor de club het bedrijf uit Geldrop zeer erkentelijk is. Filias blijft ook komend seizoen aan onze vereniging verbonden.

Om de continuïteit voor onze sterk groeiende vereniging te waarborgen is de club per seizoen 2019/2020 met Bodemflex in zee gegaan.
Deze gekwalificeerde bodemprofessional, voor oa. het uitvoeren van bodemonderzoeken -en saneringen, is gevestigd aan de industrieweg te Vught en voor minimaal drie jaar de hoofdsponsor van onze vereniging.
Directeur/eigenaar Joris van Rozendaal werd zeer enthousiast toen zijn zoon dit seizoen aansloot bij onze jongste jeugd.
Met ook nog twee neefjes binnen onze vereniging is er een stevige band met de sponsor.
Naast Bodemflex zal ook het verwante Terra Milieu - voor uw bodemvraagstukken - van Joris zich met onze vereniging gaan verbinden.

Namens onze vereniging willen wij Filias bedanken voor het huidige seizoen en uiteraard ook Bodemflex voor het vertrouwen en de steun om een stabiele vereniging te blijven voor de zaalvoetballende jeugd, dames & senioren.
Voor meer informatie: www.bodemflex.nl