ZVS damesafdeling en Flip van Dijk slaan handen ineen voor voedselhulp Schijndel!   |  20-5-2020De damesafdeling van onze zaalvoetbalvereniging ZVS/Bodemflex zit niet stil, zo blijkt. In samenwerking met een van hun sponsors, Flip van Dijk, werd er een opdracht bedacht en die was als volgt: welk goed doel verdient wat extra aandacht in deze tijd, leg met z'n allen een paar euro opzij en 'doneer' dit aan dat goede doel. 

Al snel werden er verschillende goede idee├źn geopperd en na beraad werd de voedselhulp in Schijndel gekozen als doel. Met hulp van diverse enthousiaste ZVS dames werden er boodschappen ingekocht (met dank aan Plus Eijkemans in Schijndel voor hun bijdrage), pakketten samengesteld & fraai verpakt. Er werd voor de hulpbehoevende gezinnen zelfs een heus speelgoedpakketje toegevoegd, met speciale dank aan Dieuwertje! 

Vervolgens werden de pakketten afgelopen dinsdag door enkele dames overhandigd aan de voedselhulp in Schijndel. Onze ZVS damesafdeling hoopt samen met Flip van Dijk dat ze de 'afnemers' van deze hulp een steuntje in de rug hebben gegeven in deze bijzondere tijd en wensen iedereen dan ook een hele fijne Hemelvaart