26-04-2023 ZVS/Bodemflex doet zn plicht en moet afwachten

Tegen Kawin, dat al nacompetitie moet spelen, deed ZVS in ieder geval wat het moet doen. Het won met liefst 13-3 en moet nu afwachten op het resultaat van Tigers Roermond 2.
In een goedgevulde Theereheide ontving ZVS ZVV FC KAWIN.
Hoewel er voor de Vianense ploeg niets meer op het spel stond, was het niet van plan om ZVS resultaat cadeau te doen. Toch was ZVS al meteen de betere ploeg en kreeg al de nodige kansen voordat Daan van Dinten na 2 minuten zn inzet via Lars van Leerdam binnen zag vallen. Het was daarna een wonder dat het maar 1-0 bleef. Zoveel kansen die ZVS miste en dan zou je net zien dat je hem tegen krijgt. Bobby Reijerse knalde van afstand vol op de lat. Pas na 18 minuten viel dan eindelijk de 2-0. Kenneth van de Wiel verdubbelde op aangeven van Daan de voorsprong en vanaf de aftrap stelde Matthijs Bezem Sjoerd Van Lokven in staat de 3-0 ruststand op het bord te brengen, maar getuige het wedstrijdbeeld wel een magere ruststand.
Na rust ging het een stuk beter wat doelpunten maken betreft. Al snel scoorde Matthijs, na in de eerste helft al 2x de paal te hebben geraakt, de 4-0 na de pass van Jim Mutsaars.
Jim scoorde zelf de 5-0 na een mooie aanval via Daan en Kenneth. Voor Jim z’n 1e (officiële) treffer voor ZVS. Kawin deed via Shayvano Bechoe nog wat terug, maar Daan zette na een 1-2 met Kenneth de marge al snel daarna op 5. Tussen de 30e en 35e minuut werd er volop gescoord. Eerst scoorde Sjoerd na de voorzet van Kenneth de 7-1, Dennis Rooijackers scoorde 7-2, Sjoerd scoorde vanaf de aftrap na een eigen actie de 8-2, daarna scoorde Kenneth de 9-2 en 10-2, beide op aangeven van (officiële) debutant Yusuf Ogutcu.
Kenneth voltooide zn zuivere hattrick in anderhalf minuut via een vrije trap: 11-2. Kenneth 4 goals, dan kon Sjoerd niet achterblijven. Na de voorzet van Yusuf knalde hij overtuigend ook zijn 4e binnen: 12-2. Toen ging keeper Jesse Abbel ook in de fout. Hij gooide de bal in de voeten van Jim die daarna Sjoerd bediende en vervolgens Jim de 13-2 liet scoren. Wie wel pech had, ondanks 3 assists, was Yusuf, want met name hij vond vaak doelman Abbel op zn weg. Het slotakkoord was voor Rooijackers die via Daan de eindstand op 13-3 bepaalde. Al had het wel veel meer kunnen en misschien ook wel moeten zijn.
Hoe dan ook, de 3 punten zijn een feit. Wint Tigers Roermond 2 vrijdag niet van ZVG/Cagemax, dan is handhaving een feit. We houden jullie op de hoogte.

ZVS/Bodemflex 1 HANDHAAFT ZICH IN DE EERSTE DIVISIE!
Door de 4-5 zege van Zvg Cagemax deze avond op Tigers Roermond 2 is ZVS heren 1 definitief zeker van de 9e plaats en dus nog een seizoen in de eerste divisie!
Spelers en staf gefeliciteerd met deze mooie prestatie!
Op naar het 5e seizoen in de landelijke eerste divisisie!