ZVS/Bodemflex krijgt te weinig tegen Fermonia Boys

Tegen het op papier sterkere geachte Fermonia Boys speelde ZVS een prima wedstrijd en vergat zichzelf te belonen in de vorm van een resultaat.

Na de uitzege bij het 2e van Ede, wachtte nu voor ZVS de (op doelsaldo) koploper Fermonia Boys. Dat ZVS echter niet bang was voor de Roermondse ploeg bleek wel na 2 minuten toen Yusuf Ogutcu op de paal schoot. Een minuut later zette Sami Belfagir de gasten op voorsprong. 2 minuten later zorgde Kenneth van de Wiel voor de gelijkmaker na een combinatie met Yusuf. Veel kansen waren er niet, maar saai was het niet in de 1e helft. Na een kwartier spelen wist Belfagir Savi van de Kamp opnieuw te passeren, waarna vanaf de aftrap Matthijs Bezem ook de paal trof en zn eigen rebound van de lijn gehaald zag worden. Ook Yusuf kreeg een grote kans van dichtbij, die door doelman Yassine Tsabouni werd gered, maar hij verdiende nog wel een vrije trap, die door Kenneth fraai werd ingeschoten en daardoor een terechte tussenstand van 2-2 op de borden stond.

Ook na rust weinig grote kansen, maar wel veel strijd en spanning, en mede daardoor toch een amusante wedstrijd. Na 24 minuten was het aan Fermonia Boys om de paal te raken, nu via Jeffrey Rijkers. Toch wist diezelfde Rijkers enkele seconden later alsnog de 2-3 te scoren. Richting de slotfase kon het alle kanten op. Fermonia kon het duel beslissen en ZVS de gelijkmaker. Doelman Tsabouni had bijvoorbeeld moeite met inzetten van Sky van Dongen en Matthijs. Fermonia kwam niet verder dan schoten die allemaal naast of over gingen. Met nog 5 seconden te gaan had Boyd van Dijk de 3-3 op de schoen, nadat een voorzet voor zijn voeten belandde. Hij schoot over, waarmee ZVS zn verdiende resultaat niet kreeg.

Op 29 september speelt ZVS zijn volgende wedstrijd. Uit tegen LZV/Kuypers.