ZVS/Bodemflex wint oefenduel tegen ESZVV Totelos

ZVS 1 heeft, door een vrij weekend afgelopen week, gisterenavond gespeeld tegen ESZVV Totelos. ZVS won het duel met 2-4 maar de uitslag had veel groter kunnen zijn.

ZVS was afgelopen weekend dus vrij. Om toch bezig te blijven werd een duel afgesproken met Totelos. Totelos is een van de hekkensluiters in de Topklasse, maar veel tegentreffers heeft het ook niet. 19 in 4 duels. Alleen 5 goals voor in 4 duels is ook aan de magere kant. Bij ZVS ook een nieuwe testspeler, te weten: Matthijs Bezem. 19 jaar, maar dat is aan z’n lengte niet te zien, en is op het veld ploeggenoot van Martin de Laat bij Zwaluw VFC 1931. ZVS was de betere ploeg voor rust en kreeg ook voldoende kansen. Slechts één daarvan werd er benut door Daan van Dinten die een hoekschop van Sjoerd Van Lokven van dichtbij binnenliep. Sjoerd zelf kreeg net voor de rust nog de grootste kans op 0-2. Zijn inzet eindigde van dichtbij op de onderkant van de lat. Dat het ook maar 0-1 stond had ZVS vooral aan zichzelf te wijten, dat het met name slordig was in het uitspelen/afwerken van de mogelijkheden. Totelos kwam af en toe ook gevaarlijk voor het doel, maar Savi van de Kamp kreeg niet zo veel te doen.

Dat gold na rust eigenlijk ook voor Santosh Mohanlal, die in de 2e helft in het doel stond, maar hij moest wel vissen. 5 minuten bezig in de 2e helft al een voorzet bij de 2e paal werd ingegleden; 1-1. Daarna zette ZVS z’n overwicht ook om in doelpunten. Eerst tikte Jim Mutsaars op aangeven van Sjoerd de 1-2 binnen, al zou Jim zich nog wel afvragen hoe hij hem nou draadwerkelijk heeft binnengetikt. Hij onderschepte niet veel later wel een aanval van Totelos en liet vervolgens Daan van Uden de 1-3 aantekenen. Twee 10 meter trappen op het eind bepaalde de eindstand. Daan D scoorde 1-4 en Totelos nog 2-4.

Op vrijdag de 11e van de 11e is voor ZVS het volgend duel, tegen ZVV Beringe.