05-10-2022 ZVS wint oefenduel tegen ZVG 2

Zowaar weer eens een keer een zege voor ZVS/Bodemflex. Ok, het was vriendschappelijk en het was tegen een Topklasser (wel koploper daar, samen met Metsj Point, waar ZVS in juli al eens tegen speelde) maar toch. Het werd 5-2 in Gestels voordeel. De beginfase was voor ZVS en stond via Daan van Dinten en van Uden op een snelle 2-0 voorsprong. Daarna kreeg met name ZVG 2 volop kansen op een doelpunt, maar Joris Schellekens, die de afwezige keepers Santosh Mohanlal en Savi van de Kamp, verving deze avond, liet zien het nog niet verleerd te zijn, en was met veel reddingen belangrijk.

Ook na rust waren de kansen vooral voor de Gorinchemse ploeg, maar ook nu lukte het, mede ook door goed keeperswerk van Joris, niet. Zelfs een 10 meter trap was niet aan ZVG besteed. Uiteindelijk viel de 2-1 alsnog, waarna Daan D vanaf 10 meter wel scoorde en ZVS op 3-1 bracht. Via Winston Thiel en Sjoerd van Lokven kwam er ook nog een ietwat geflatteerde 5-1 stand op het bord te staan. De 5-2 van ZVG 2 viel nog in de slotfase.

Maandag 10 oktober de volgende wedstrijd van ZVS 1, in Roermond tegen Tigers 2. De strijd tussen de nog puntloze ploegen in de Eerste Divisie B.

5-10-2022